Automate your Marketing
with Womplify




 
Wan Haida's FotoPage

By: Wan Haida Wan Annuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Sep-2008 23:54 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri

TQ Adik Shafiq... for the card raya..:)
TQ to Yus & Family for the raya card...:)
Salam Aidilfitri dari Haida & Co
View all 4 photos...
Sempena Bulan yang mulia ini Mama ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri...Maaf Zahir & Batin andai tersalah kata terkasar budi tersinggung dihati.....kepada semua kengkawan yang mama kenal @ FP Mommies dan tak lupa juga kawan-kawan rapat mama.....



Hope that this year will bring you joy and more blessings to all of you...

Lastly, berhati-hati di jalan raya...semoga perjalanan balik dan kembali selamat...

Thanks to Adik Shafiq for the card raya

Thanks to Yus & Family for the card raya

Thanks to Zai Kulim & Family for the card raya


Monday, 22-Sep-2008 23:33 Email | Share | | Bookmark
Buka Puasa Potluck's @ TTDI

Sayur Campur
Kebab
Daun Sup, Daun Bwg & Limau Nipis for Macaroni Sup
View all 45 photos...
When :- 06 September 2008
Venue :- Mama's House @ TTDI
Family's :- Mama & Family sbg Tuan Rumah, Hana & Family, Anne & Family, Diana & Family

Buka Puasa Potluck nie we ols organize actually for our dearest friend yang akan menyambung pengajiannya di oversea after raya nie....tapi last minute Norul & Family tak dapat join kami semua atas sebab2 yang tak dpt di elakkan....but we ols still proceed jugak lerrr...

Foods yang disediakan pada hari ittew.....

- Mama (Nasi putih, Sup Tulang, Macaroni, Beef Stew, Sayur Campur, Puding Caramel,
fruits & Air Tropikal Sunquick)
- Hana (Sambal Udang, Kebab & Roti Goreng)
- Anne (Ikan Bakar)
- Diana (Roasted Chicken & Dadih)

Lastly, Thanks to my pren kerana sudi menapau balik foods yang byk lebih and happy viewing...ooopsss...lupa plakss...gambar2 nie semua dicedok dari FP Mama 2A's...mama mmg tak dan nak amik gambar pada hari kejadian...


Monday, 25-Aug-2008 00:16 Email | Share | | Bookmark
Mommies Day Out @ Al-Marjan KLCC

@ Al- Marjan
KLCC
Lampu nyer yng antik...
View all 14 photos...
Where we go this time?...Haaa..pikir punya pikir...round punya round satu KLCC tuh at last we all decide having our lunch and lepak2 at Al-Marjan KLCC...then tea time pulak @ Haagen-daz (gambar tak ambik masa tea-time coz semua dok bz berborak sampai lupa kat cammy..hehehhe.... lepas tuh baru ingat...aci dak.. )

Mommies yg join on that day...mama, Hana@Mama Anas, Diana@Mama Madiha n Afiq and Norul@Umi Arissa n Naufal. This time tak byk snap gambar....tak tau pasai apa...may be sebab lama tak jumpa...so bila dah jumpa tuh borak2 sampai tak hingat leeer...or may be pasai our photographer tak bawak cammy...ekekekek jangan mare yek Hana....

To my dearest friend yang tak dapat nak join on that day...Auntie Anne n Auntie Ros....next gather is on puasa time...korang wajib dtg... jangan tak datang tau.....tu laa..last gather buat sahabat kita (Norul) yang akan fly ke oversea after raya this year...... sedih nyerrrrrrrr.... pas nie kena tunggu tiga tahun lagi laa baru boleh jumpa....

Happy Viewing...

@ Al- Marjan KLCC

Mama, Norul, Hana & Diana

Picture Courtesy of Diana


Wednesday, 21-May-2008 03:06 Email | Share | | Bookmark
FP Fotokids Gathering 2008

FP Fotokids Gathering 2008
@ Taman Tasik Titiwangsa
Both anak2 mama with Untie Nunu
View all 88 photos...
At last mama dah berjaya upload all the picture......Nak menghabiskan satu entry pun amik masa lama...apa daaa.... mama nie... .

Kami sekeluarga mmg enjoy laaa... on that day...especilly Batrisyia...dapat masuk colouring contest & cupcakes deco...besides that ada juga story telling by Mama Julie...khusyuk both anak2 mama mendengar nyer, big cake cutting made by Chef Anna...on top of the cake di hiasi dengan wajah anak2 mummies FP yang hadir...comei2 semua nyer...mama & anak2 dapat ler merasa sepotong kek yg di atas nyer gambar anak mama sendiri...gambar batrisyia tak sempat mama nak snap...sebab nyer tak sabar nak rasa kek nyer...nyummy2 mmg sedap...

Before balik...we all sempat berposing ramai-ramai together2 dgn all mommies FP & family memasing with Pasukan Berkuda DBKL yang kebetulan masa tuh tgh buat rondaan kat tempat we all tgh gathering....

Lastly, Congrats to CT & AJK yg telah menjayakan FP Fotokids Gathering 2008















Thursday, 8-May-2008 00:34 Email | Share | | Bookmark
Backdated Entry - Makan @ Bagan Lalang (March 01, 2008)

Diana..
Ann & Norul
Ros
View all 27 photos...
First of all, Thanks to Diana sebab belanja Mama sekeluarga makan seafood @ Bagan Lalang...moga rezeki korang sekeluarga melimpah ruah....aminnnnn.... ....tu laaa first time mama menjejakkan kaki ke situ...and first time jugak mama makan "pepahat" or "sepahat"...ehhh..betulke nama nye... ...mula-mula mama dengar pasai pepahat or sepahat tuh mama ingatkan tools yg alat mcm spanar tuh...apa daaa mama nieeee... ...rupa2 nyer tuh makanan...and bila first time mama makan eehhhmmm....sedap jugak...sampai licin laaa mama hirup kuah dia..hihihih Food hat lain yang kami order pun sedap2...sehingga menjilat jari..... Thanks again yaaa Diana.......

Gambar ini di xerox drp FP Hana - Mommiess & Anak2 Posing Ramai2


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net